Menu

Vydavateľstvo Motýľ

Nový tofu receptár

kolektív autorov
Tovar je vypredaný
Zdieľaj
O knihe
Konečne je tu praktická príručka, ktorá vám poradí, ako pripraviť chutný pokrm zo syra tofu. Možno aj vy patríte medzi tých, čo ešte stále nepoznajú lahodnú chuť tohto sójového syra iba preto, že nevedia, ako jednoducho možno z neho pripraviť chutné jedlo. Tofu možno odporučiť vegetariánom i nevegentariánom, labužníkom i racionálnym stravníkom. Z tejto vysokokvalitnej potraviny možno pripraviť množstvo polievok, hlavných jedál i sladkých krémov a zákuskov.

Všetko závisí iba od množstva korenín a pochutín a hlavne od vašej fantázie. Podľa toho, koľko máte času na prípravu jedla, môžete si kúpiť neochutené tofu a pri varení využiť svoje kuchárske skúsenosti, alebo máte málo času a kúpite si ochutené fofu, ktorého príprava vyžaduje minimum času. Tofu je výborným spestrením jedálnička a rozodne by nemalo chýbať vo vašej kuchyni. Keďže s jeho prípravou si poradí aj každý začiatočník, kuchár-amatér, neváhajte a vyskúšajte aspoň jeden z našich receptov a uvidíte, že vám tofu zachutí. Recepty pochádzajú od kuchárov banskobystrickej a bratislavskej vegetariánskej reštaurácie a sú doplnené najlepšími nápadmi súťaže Alfa Bio o najobľúbenejší recept na prípravu tofu.


Detaily produktu:

  • kuchárska kniha
  • 72 strán
  • tvrdá väzba